Home
    Winkel
    Fietsen
    Elektrische fietsen
    Contact
    Openingstijden
    Links
    Actueel


  
  Tweewielers Meijer
  Cuneraweg 227
  3911 RJ Achterberg (Rhenen)


        


U bevindt zich hier:   Home     Winkel


De zaak is opgesplitst in twee delen: de winkel en de werkplaats.

Zoals u op de foto's ziet, hebben wij een groot assortiment fietsen en bromfietsen. Als u een nieuwe fiets wilt kopen, helpen wij u graag. Ook mag u, als u dat wilt, een proefrit maken op een (brom)fiets. Vraag dan wel eerst naar de voorwaarden waaraan u moet voldoen om een fiets te mogen proberen! (Bijvoorbeeld een rijbewijs of iets dergelijks achterlaten als borg).

Als u uw fiets regelmatig laat onderhouden en beginnende gebreken tijdig verhelpt voorkomt u dat u dure reparaties moet laten uitvoeren. De jaarlijkse onderhoudsbeurt door een vakkundige fietsenmaker is een luxe die de fiets verdient! Deze onderhoudsbeurt gebeurt in de werkplaats. Als u uw fiets goed verzorgt, rijdt deze veel prettiger en gaat deze veel langer mee. Vraag aan ons wat u zelf kunt doen en waar u op moet letten. In onze winkel kunt u ook diverse onderhoudsmiddelen en gereedschappen kopen waarmee u zelf eenvoudig onderhoud kunt uitvoeren. (Denk dan bijvoorbeeld aan poetsolie, smeermiddelen, enz.)

Verder kunt u in de winkel ook allerlei accessoires voor fietsen vinden. Van bidon tot helm en van fietstas tot kilometerteller! En zelfs als het slecht weer is, hebben we nog aan u gedacht: we verkopen ook nog regenpakken.
© Tweewielers Meijer, 2006 -       |       Contact       |       Webmaster